(Online) Streaming

Stream of streamen is een breed begrip in de broadcast wereld. Als we de Van Dale er bij pakken heeft het woord streamen ook een breed begrip namelijk: "als een continue gegevensstroom via internet bekijken, beluisteren: een film streamen; muziek streamen".

Video

Wij kunnen uw evenement opnemen met één of meerdere camera's. Daarnaast hebben wij de mogelijk om de beelden van uw evenement op te nemen en ook gelijk te streamen naar social media.

Streaming

Wij kunnen direct vanaf uw evenement bijvoorbeeld een sportevenement streamen naar social media zoals Facebook en/of Youtube. Daarnaast kunnen we bij een sportevenement de live score tonen in de stream en play-backs uit te voeren. Ook voor uw evenement kunnen we een meercamera registratie aanbieden met zowel een lokale stream als een social media stream.

Live on social media

Wij bieden de mogelijkheid aan om een Podcast, presentatie of productlancering live te streamen naar social media. Dit kunnen we uitvoeren via een enkele of meer camera registratie. Ook is er de mogelijkheid om contact te hebben met andere personen buiten de locatie en deze bijvoorbeeld in een split screen weer te geven.

Live stream naar ledscherm

Al jaren zijn we trouwe partners van evenementen waarbij we beelden van het podium en/of publiek streamen naar één of meerdere (led)schermen op evenementen locaties. Dit doen we met meerdere videocamera's en kan afgewisseld worden door andere beelden.

Broadcasting

Broadcasting partijen kunnen ook bij ons terecht. Via onze videoserver kunnen wij u voorzien van een live feed en/of kunnen we verschillende uitgaande streams wegzetten naar verschillende locaties.

Podcast

Wilt u een podcast opnemen? Neem dan met ons contact op voor een zeer scherpe aanbieding.

HELP!

Weet je gewoon echt even niet of je met uw vraag bij ons terecht kunt? Neem dan gewoon vrijblijvend contact op.